Nytt styret
Det nye styret har nå kommet i gang og har fordelt arbeidsoppgaver:
- Kristin Krog Eriksen 12 a (22951291) styreleder
- Per Eivind Larsen (93233595) nestleder, følger opp tekniske installsjoner, reklamasjoner m.m.
- Ewa Freund (95804939) svarer på mail til styret og redigerer nettsiden
- Edle Backe (93402000) følger opp saker i tilknytning til økonomi
 - Eva Staalstrøm (98813998) og Anne Riise Røed (90930360) programmerer garasjeåpnere og har ansvar for samfunnskontakt vedrørende naboområdene i tillegg til grøntområdene

Dugnad
Årets vår-dugnad ble gjennomført med godt oppmøte. Til sammen møtte i overkant av 60 beboere fordelt på de to dagene, og alle synes å være godt fornøyd med arbeidet som ble gjennomført.

Infratek – kontroll av elektrisk anlegg
Som de fleste er kjent med har Infratek etter gjennomgang av det elektriske anlegget i mange av leilighetene fattet vedtak om mangler som må utbedres. Dette er en sak mellom den enkelte kjøper og Selvaag som selger av leilighetene. Dette er som det ble informert om på sameiermøte, ikke en sak for styret. Imidlertid har styret vært i kontakt med Selvaag for å få bekreftet fremgangsmåte for oversendelse av vedtaket fra Infratek. Selvaag har overlatt oppfølging av manglene til Ørnulf Wiig Installasjon, slik at vedtaket kan sendes direkte dit. Dette gjøres enklest ved å sende det som et vedlegg til en e-post til service@wiig.no eller til faks nr. 67572041. Ørnulf Wiig Installasjon vil ta kontakt med den enkelte sameier på bakgrunn av dette. Til orientering er fristen for utbedring utsatt til 1. oktober.

Parkering – forlenget parkeringstid m.m.
Styret fattet i møte 14. april vedtak om endring av parkeringsbestemmelsenes paragraf 3, slik at det kan parkeres i 72 timer med gyldig parkeringstillatelse. Vedlagt følger 8 stk parkeringstillatelser, det er viktig at disse fylles ut slik at det ved feilparkeringer ol. er mulig å få kontakt med eier av den seksjonen hvor bileier er gjest.

Trivselsreglene
På bakgrunn av en henvendelse til styret, vil vi minne om at alle beboere og leieboere har et ansvar for at Trivselsreglene overholdes.

Beising
Alle terrasser og vindus-/dørkarmer skal beises i løpet av sommeren. Det anbefales at det vaskes før beising, men husk i den forbindelse at det for veldig mange av dere er noen som bor under. Beisfargen som skal benyttes er Gråhvit – Grå 1000 Beckers Jotun.

Hellelegging
Hellelegging i henhold til sameiemøtets vedtak vil bli gjennomført i løpet av sommeren. Firmaet vi opprinnelig hadde tenkt å benytte trakk sitt tilbud, og nytt firma vil bli valgt i løpet av kort tid.

Lekeapparatene
Etter en sikkerhetsgjennomgang av lekeapparatene i fjor, har enkelte av de vært stengt. Feilene er nå utbedret fra leverandøren og disse kan igjen benyttes.

Garasjen
Garasjeporten vil bli demontert for lakkering en dag. Garasjen vil denne dagen stå åpen. Videre skal garasjen feies og vaskes 29. juni. Alle biler og annet som står på parkeringsplassene må denne dagen fjernes. (Det gjelder også biler som ikke starter).

Enkelte kjører for fort i garasjen, husk at det kan komme et barn sprettende frem bak en bil!

Vanning
Grøntkomiteen trenger hjelp til vanning i sommer. Det er fint om alle kan ta sin del av denne jobben gjennom sommeren. Ta kontakt med Eva S. (98813998) eller Anne (90930360) i styret dersom du har spørsmål.

God Sommer!