Nytt styre – oppgavefordeling
Styret kan fortsatt kontaktes på mail: styret@sognterrasse.no

Styreleder: Hilde Eide i 6b (48243096)

Nettsiden www.Sognterrasse.no: Ewa Freund i 16b (9580 4939) redigerer og oppdaterer og besvarer mail til styret.

Nøkler: Per Eivind Larsen i 10a (9323 3595). Ta kontakt hvis nøkkel er brukket i låsen og sylinder må ordnes. Han er også HMS- og brannansvarlig. Sameiere bestiller fortsatt nye nøkler hos forretningsfører Reidar.Halvorsen@obos.no.

Garasje, parkering og portåpner: Ove-Henning Morthen i 12b (9599 9201). Kjøper du ny portåpner programmerer han den. Si også ifra hvis du mister en slik at nummeret kan slettes i systemet.
Grøntanlegg: Ove Henning formidler informasjon til gartner dersom planter må skiftes.

Naboforhold; trafikk, utbygging Sognsveien 80: Trond Sivertsen i 8a (9186 7769) vil sammen med Ewa følge opp dette. Trond vil også være ansvarlig for høstens peisservice.

Lekkasjer i garasjen: Carl Christian Stabell i 12b vil følge opp. Han er også økonomiansvarlig.

Dugnad
Tusen takk til ca. 50 sameiere som møtte opp og sørget for å strigle området vårt. Bord, benker og sandkasser ble også oljet. Tre containere med over 3 tonn blandet avfall ble kjørt bort. Dugnaden ble avsluttet med hyggelig pølsespising på plenen utenfor 8a.

Snegler
Det er viktig med tidlig innsats før de små sneglene blir store og spiser for mye. De legger egg i august (ca 400 per snegle). Styret oppfordrer alle sameiere til å ta et tak. Kjøp en enkel plast pølseklype, samle sneglene i en liten plastpose med salt (hundepose), knyt godt igjen og kast i søpla. Eller samle de i en bøtte, hell på kokende vann og slå de ut i wc.

Oppgradering av uteområdet
Gartner fra Selvaag Forvaltning vil oppgradere uteområdet fra garasjen og nordover. Dette arbeidet vil starte i september. Det vil bli kantsten langs Klaus Torgårdvei og på innsiden der det ikke er noe, også ved plenen ved garasjen på begge sider. Det vil bli plantet med busker langs veien og det vil også bli en trapp fra nr 16 og opp på Klaus Torgårdsvei. Denne oppgraderingen er planlagt innenfor budsjettet for 2008.

Vanning av balkongkasser
Styret oppfordrer til forsiktig vanning så det ikke drypper ned på markiser og terrasser under. Det kan monteres en kort forlenging på avløpsrøret, den kan du kjøpe på Jernia (De som er montert hos noen i nr 12 er for lange, selv om de er praktiske). De som er montert noen steder i 8 b er fine.

Røyking i fellesområder
Vi vil minne om miljøforskriften som sier at røyking ikke må være til plage for andre. Styret oppfordrer alle til å vise hensyn og å la være å røyke i trappeoppganger og i garasjen. Dette er til stor plage for andre. Hva man gjør i egen leilighet er opp til den enkelte.

Feiing og spyling av garasjer
Det planlegges i nærmeste fremtid feiing og spyling av garasjen. Nærmere informasjon vil settes opp på inngangsdørene.

Da ønsker styret alle i Sogn Terrasse en god forsommer og håper på godt varmt vær igjen. Lykke til med sneglejakten!

Med vennlig hilsen
Styret Sogn Terrasse Boligsameie