Området

Sogn Terrasse boligsameie ligger i skogbrynet ovenfor Blindern videregående skole. Sameiet består av totalt 6 hus, som har plass i et i et grønt område som ligger høyt og fritt. Like ved, finner man de tradisjonsrike og sjarmerende kolonihagene Sogn og Solvang, samt Ullevål Stadion med sitt pulserende forretningsliv.

Sogn Terrrasse boligsameie har adresse Klaus Torgårds vei 6 - 16. Alle husene har 4 - 7 boligetasjer samt boder og innendørsgarasje, med vekterpatrullering. Det er heis fra garasjenivå og opp til den enkelte etasje. Leilighetene har gode solforhold og har store terrasser. Utearealene er opparbeidet som grøntarealer med planter og gangveiene er dels hellelagt og dels gruset. Alle kjøreveiene er asfaltert. Sameiet består av 1-, 2-, 3- og 4 roms leiligheter med areal fra 33 m2 til 143 m2 BRA.

Fra Sogn Terrasse boligsameie har man lett tilgang både til gode offentlige kommunikasjoner og til hovedveinettet. I gangavstand finnes det et stort antall arbeidsplasser ved Universitetet i Oslo, Rikshospitalet og Forskningsparken.

Turstier

Rett utenfor døren starter turstien som leder en videre til Sognsvann og kilometervis med stier og skiløyper i Nordmarka for både fysisk og mental rekreasjon.

Ut i naturen

Sameiet Sogn Terrasse ble den 20.oktober 2009 beæret med en flott skulptur fra utbyggeren Selvaag. Selvaag gruppen var representert ved konserndirektør Olav H. Selvaag og kunstansvarlig Marit H. Albertsen.

Skulpturen heter "Ut i naturen" og ble laget i 2002 av Solveyg Schafferer, som var også tilstede ved avdukningen. 

Nå kan vi alle glede oss over denne vakre utsmykningen i innkjøringen til vårt boligsameie.