Sogn Terrasse Boligsameie

Styret v/styreleder Erik Rekdal
Klaus Torgårds vei 14B
0372 Oslo

Velkommen til Sogn Terrases hjemmeside!

Velkommen til Sogn Terrasse Boligsameies hjemmeside.

På disse sidene kan du finne nyttig infomasjon for deg som bor her. Styret vil etter beste evne holde disse sidene oppdatert med informasjon vi tror sameiere kan ha nytte av. Har du nyheter som du mener andre sameiere også vil ha glede av kan disse legges ut på forum. Styret kan kontaktes via "Kontakt styret".  

Sogn Terrasse boligsameie ligger i skogbrynet ovenfor Sogn videregående skole. Sameiet består av totalt 6 hus, som har plass i et i et grønt område som ligger høyt og fritt. Like ved, finner man de tradisjonsrike og sjarmerende kolonihagene Sogn og Solvang, samt Ullevål Stadion med sitt pulserende forretningsliv. Fra Sogn Terrasse boligsameie har man lett tilgang både til gode offentlige kommunikasjoner og til hovedveinettet. I gangavstand finnes det et stort antall arbeidsplasser ved Universitetet i Oslo, det nye Rikshospitalet og Forskningsparken.

Rett utenfor døren starter turstien som leder en videre til Sognsvann og kilometervis med stier og skiløyper i Nordmarka for både fysisk og mental rekreasjon.

Sogn Terrrasse boligsameie har adresse Klaus Torgårds vei 6 - 16. Alle husene har 4 - 7 boligetasjer samt boder og innendørsgarasje, med vekterpatrullering. Det er heis fra garasjenivå og opp til den enkelte etasje. Leilighetene har gode solforhold og har store terrasser. Utearealene er opparbeidet som grøntarealer med planter og gangveiene er dels hellelagt og dels gruset. Alle kjøreveiene er asfaltert.

Sameiet består av 1-, 2-, 3- og 4 roms leiligheter med areal fra 33 m2 til 143 m2 BRA.
Tips en venn
Send til e-post:
Fra e-post:
Melding:
Kode